Ohjelmointi & sovellukset

Olemme nörttejä ja aika moni meistä koodaa. Verkkosovellus voi olla valtava, kuten koko yrityksen toiminnanohjausjärjestelmä tai hyvinkin pieni ja yhtä tarkoitusta varten oleva, kuten vaikka yrityksen pizzaperjantain pizzatoivelomake. Molemmat olemme tehneet ja kumpikin on omalla tavallaan ollut tärkeä yritykselle ja yrityksen toiminnalle.

Ohjelmointi ja sovellukset kuvituskuva.

Verkkosovellukset

Verkkosovellukset tulevat usein kyseeseen silloin, kun normaali verkkosivu tai -kauppa ei enää riitä tarjoamaan haluttua lopputulosta.

Mobiilisovellukset

Mobiilisovelluksia tehdään silloin, kun web-ohjelmisto ei riitä ja halutaan hyödyntää puhelinten natiiveja ominaisuuksia, kuten liiketunnistimia, kameraa ja sijaintidataa. Toteutamme Android- ja iOS-sovelluksia.

Ohjelmointipalvelut

Mikäli yrityksesi kaipaisi vähän lisää nörttejä projektityöhön, voi kauttamme ostaa tarvittavia ohjelmointiresursseja niin front end-, back end- kuin suunnittelutyöhönkin.

Rajapinnat

Rajapinnat ovat Internetin suola, sokeri ja pippuri. Ehkä vähän myös neilikka. Rajapintojen avulla erilaiset sovellukset voivat kommunikoida keskenään ja vaihtaa tietoa.

Verkkosovellukset

Verkkosovellukset tulevat usein silloin kyseeseen, kun normaali verkkosivu tai -kauppa ei enää riitä tarjoamaan haluttua lopputulosta. Toisaalta varsin usein verkkosovelluksen ja verkkosivuston tai verkkokaupan välinen ero voi olla hyvinkin pieni ja terminologia ei ole yksiselitteinen. Verkkosovellus voi olla osa verkkosivua tai verkkosovellukseen saattaa sisältyä verkkosivu. Raja on todella häilyvä ja aina sillä ei ole edes merkitystä.

Käytännössä meillä ei mene sormi suuhun, vaikka projekti olisi kuinka iso. Loopyn vahvuus on monipuolisuudessa ja erittäin vahvassa ohjelmointiosaamisessa yhdistettynä haluun auttaa ja löytää parhaat ratkaisut jokaiseen tilanteeseen.

Digimainostoimisto Loopy.

Mobiilisovellukset

iOS- ja Android-sovellukset toteutamme pääasiassa sovelluskehysten avulla, joilla voidaan yhdellä koodipohjalla toteuttaa natiivisovellus eli sovellus, joka on ladattavissa sovelluskaupasta, kumpaankin sovellusympäristöön. Näin kustannukset pysyvät kurissa.

Mobiilisovellukset tulevat usein silloin kyseeseen, kun webohjelmisto ei riitä ja halutaan hyödyntää puhelinten natiiveja ominaisuuksia, kuten liiketunnistimia, kameraa ja sijaintidataa. Tai jos halutaan toteuttaa ostettava sovellus, niin sovelluskaupat ovat tähän paras vaihtoehto.

Suuri osa mobiilissa käytettävistä ohjelmista onnistuu myös verkkosovelluksena, mutta parempi toimivuus voidaan saavuttaa sovelluskaupassa julkaistavalla mobiilisovelluksella. Tämä katsotaan aina asiakkaan toiveiden mukaan.

Mobiilisovellukset tulevat usein silloin kyseeseen, kun web-ohjelmisto ei riitä ja halutaan hyödyntää puhelinten natiiveja ominaisuuksia

Ohjelmointipalvelut

Etsittekö ohjelmointialan ammattilaisia erilaisiin tehtäviin omassa yrityksessänne, mutta ette joko halua palkata ketään tai työ on lyhytkestoinen ja mieluummin ostatte ohjelmointiresursseja tunteina? Meillä on useita ohjelmointialan ammattilaisia ja kauttamme voit ostaa tarvittavia ohjelmointiresursseja niin front end-, back end- kuin suunnittelutyöhönkin.

Osaamiseemme kuuluvat muun muassa:

 • WordPress
 • Drupal
 • Opencart
 • PHP
 • Javascript
 • ReactJS
 • NodeJS
 • Laravel
 • NextJS
 • MongoDB
 • MySQL
 • Figma
 • CSS
 • HTML
 • Flutter

Kauttamme voi saada tarvittavia ohjelmointiresursseja niin front end-, back end- kuin suunnittelutyöhönkin

Digimainostoimisto Loopy.

Rajapinnat

Rajapinnat ovat Internetin suola, sokeri ja pippuri. Ehkä vähän myös neilikka. Rajapintojen avulla erilaiset sovellukset voivat kommunikoida keskenään ja vaihtaa tietoa. Luultavasti selkein ja meilläkin usein toteutukseen tullut esimerkki on verkkokaupan ja varastonhallinnan saldotietojen yhdistäminen rajapintojen avulla. Tällainen rajapinta helpottaa huomattavasti verkkokaupan ylläpitoa ja säästää resursseja muuhun tärkeämpään liiketoimintaan kuin tuotesaldojen käsin päivittämiseen.

On olemassa esimerkiksi REST-rajapintoja ja SOAP-rajapintoja. Nämä ovat yleisiä ja määriteltyjä rajapintoja, jotka mahdollistavat standardimuotoisen tietojen vaihtamisen eri kokonaisuuksien välillä. Standardien käyttäminen rajapinnoissa helpottaa kehitystyötä merkittävästi.